Anticelulit masaže

Anticelulit masaža

Definitivno masaža koja je potrebna skoro svakoj ženi

Celulit je glavni estetski problem koji pre svega pogađa žene. Zbog različito raspoređenih elastičnih vlakana u tkivu i lučenja hormona estrogena. Celulit je bolest vezivnog tkiva gde dolazi do povećanja volumena ćelija masnog tkiva, nakupljanja toksina između njih, gde sve zajedno dovodi do pritiska na krvne sudove, zadržavanja vode, oticanja tkiva i loše cirkulacije. Kao rezultat tog procesa dobija se tzv. izgled tkiva kao pomorandžina kora. Pored navedenih uzroka za nastanak celulita tu su i drugi bitni činioci: – nekretanje – upotrebe hormonske terapije – loša ishrana i unos tečnosti – loše životne navike – nasledni faktor – trudnoća. Pored brojnih naprednih mogućnosti u borbi protiv celulita pokazalo se da ipak masaža vezivnog tkiva daje najbolje i najduže efekte. Da bi celulit postao deo prošlosti, veoma je bitno da budete uporni i istrajni.

Sa masažom se počinje u zimskim mesecima ili početkom proleća, da bi leto dočekali spremni. U odnosu na tip celulita prave se serije tretmana od 10-30 masaža (tj. 1 do 3 serija) sa pauzama u održavanju. U toku masaže, kreme, gelovi, ampule, pakovanja kao i kućna upotreba anticelulit krema ubrzava proces razgradnje celulita. Zato ih mi veoma rado preporučujemo našim klijentima.

Masaža ne sme da ostavlja podlive. Jačina pritiska se povećava u odnosu na prag osetljivosti klijenta. Savetuje se uzdržavanje od grickalica, sokova i drugih nezdravih ugljenih hidrata. Povećati unos tečnosti (vode, čajeva) i mi garantujemo uspeh!!!

Vreme trajanja masaže 60 min.

  • Trajanje 60 min, cena 2700 din. *Uplatom od 10 tretmana unapred – ostvarujete popust od 10%

Maderoterapija (terapija drvetom)

Terapija koja potiče iz Kolumbije i koja se zasniva na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta što čini terapiju 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Takođe razbijaju se džepovi upornog celulita, smanjuju se nabubrenja na koži i omugućava se ravnanje „pomorandžine kore“. Masaža oklagijama predstavlja kombinaciju anticelulit masaže i limfne drenaže. Poželjno je uraditi bar seriju od 10 tretmana (ponekada je potrebno i više, zavisno od stepena celulita), svakog drugog dana. Između (u danima kada se ne radi maderoterapija) savetuje se raditi tretman limfne drenaže ili pakovanja za telo.

Maderoterapija se preporučuje za:

  • Eliminaciju toksina
  • Razbijanje celulita
  • Sagorevanje masti
  • Tonus i zatezanje kože
  • Redukciju obima

Cannabis touch – Massage oil

Konoplja ili kanabis se smatra prvom biljkom koju je čovek zasadio, a već hiljadama godina je poznat njen pozitivan uticaj na telo i kožu. Konopljino ulje zbog svog specifičnog sastava i visoke koncentracije antioksidanasa, nezasićenih masnih kiselina, vitamina i raznih drugih značajnih sastojaka ima izrazito povoljan učinak na zdravlje ljudi. Kod nanošenja na telo u sklopu masaže, ulje konoplje ima blagotvorni učinak. Ovo dragoceno ulje neguje kožu spolja, ali izuzetno je važno i dejstvo na sam organizam, jer prodire dubinski, obnavlja ćelije i deluje regenerativno. Zbog svog emolijentnog (omekšavajućeg) svojstva, posebno se preporučuje u tretmanima maderoterapije.

  • Trajanje 60 min, cena 2700 din. *Uplatom od 10 tretmana unapred – ostvarujete popust od 10%

Anticelulit WRAP Dr Babor

Podrazumeva masažu oklagijama (Maderoterapija) i Babor wrap pakovanje.

  • Trajanje 60 min, cena 3900 din. *Uplatom od 10 tretmana unapred – ostvarujete popust od 10%