Babor beauty line

babor tretmani lica kozmeticki salon Beograd

ČINIMO ŽENE JAČIM.

ŽELIM SVE. SADA.

BABOR ispunjava Vašu želju za besprekornom kožom, maksimalnom lepotom i relaksacijom.

Babor tretmani

Priuštite sebi pravo zadovoljstvo, jer BABOR ima holistički pristup lepoti i svaki tretman predstavlja ritual.

Iskusite osećaj zadovoljstva i opuštanja. Zajedno sa delotvornim ishodom Babor Vas osvaja magijom koja budi sva Vaša čula. Tretmani obiluju specijalnim zahvatima masaže, koje prijaju kako licu tako i čitavom telu. Relaksacija, regeneracija i negovana koža su rezultat svakog Babor tretmana. Dok se opuštate koža je negovana spretnim BABOR rukama.

babor sea creation kozmeticki salon Beograd

SeaCreation tretmani –  luksuzni Anti Aging tretman

Tretirajte Vašu kožu do luksuznih očekivanja iz dubine mora. U svim fazama raskoši Sea Creation tretmana osetićete inovaciju i veliku moć sastojaka iz dubina okeana, koja korak po korak stvara savršeno magičnu blistavost kože sa mladalačkim sjajem.

babor HSR lifting kozmeticki salon Beograd

HSR lifting – Ekskluzivna kreacija intenzivnog liftinga za sve vrste bora

Najpoznatiji lifting tretmani u novom ruhu i sa novom jačinom! Vaš omiljeni tretman zavođenja čula ima novu snagu i još intenzivniji lifting efekat. Otkrite poslednje naučno dostignuće u borbi protiv bora i prepustite se veštim rukama koje će izbrisati bore kao gumicom.  Uživajte u novom dodiru zlatnog HSR®-a i ponesite jedan delić kući u prepoznatljivim zlatnim kuglama.

babor reversive kozmeticki salon Beograd

Trenutak opuštanja sa dugotrajnim impresivnim rezultatima.

Da li bi ste želeli da ponovo aktivirate blistavost kože i pružite joj mlađi izgled. REVERSIVE tretman pruža koži sjaj, ten postaje besprekoran, a godine idu unazad.

Inovativna penasta tekstura i ultrafini sjajni pigmenti vraćaju mladalački sjaj koži, već posle prvog tretmana. ReVersive RE-Youth kompleks čini kožu glatkom, čvršćom, aktivira zaštitni mehanizam kože i vraća joj mladalački izgled.

dr babor kozmeticki salon Beograd

Precizna rešenja za sve potrebe kože

Ekskluzivni tretmani, pružaju fantastične rezultate koristeći najbolje iz prirode i medicine.

Kombinacija poslednjih naučnih i medicinskih saznanja sa decenijama iskustva BABOR-a u dodiru sa prirodom i optimalnim principima nege kože kao i razvoja inovativnih metoda.

DOCTOR BABOR postiže rezultate koji su ranije bili nezamislivi u polju kozmetike.

– Pažljivo odabrane voćne kiseline.Za blistavu, glatku kožu bez ožiljaka, bora i fleka.
– Intenzivni lifting tretman za jačanje kolagenske strukture. Za vidno zategnutniju i mladalački blistavu kožu.
– Hladni i trenutno umirujući tretman za negu kože posle estetskog zahvata ili hemijskog pilinga. Koža postaje vidno opuštena i regenerisana.
– Pre i postoperativni tretman koji poboljšava kvalitet kože, čini estetske zahvate mnogo uspešnijim, bez ožiljaka i sa boljim i dugotrajnijim rezultatima.

babor man kozmeticki salon Beograd

Intezivni tretmani za svakog muškarca

Jet lag, sastanci i deadlines – spoljašnji i unutrašnji faktori stresa ometaju harmoniju između duše i tela. Današnji muškarac sam od sebe zahteva maksimalno ulaganje.

Babor je izumeo sa novim BABOR MAN tretmanom koncept savremene nege i tretman koji vam pruža snagu i otpornost u ekstremnim situacijama.

skinovage kozmeticki salon Beograd

Babor sistemi nege

Babor je kozmetika velike vrednosti koja je razvijena u skladnoj igri najnovijih naučnih saznanja sa efektivnim materijama iz prirode. Aktivni sastojci prirodnog porekla garantuju najveću delotvornost i kompatibilnost. Sistem proizvoda i sistem tretmana su individualno usklađeni prema potrebama Vaše kože.

Babor sistemi nege kože su bazirani na dve ključne karakteristike: tipu kože i stanju kože.

Tip kože je genetski određen, kao otisak prsta i nikada se ne menja. Babor razlikuje suvu, masnu i kombinovanu i problematičnu kožu. Stanje kože je izazvano modernim načinom života što uključuje stres, emotivne i spoljne faktore.

Nakon profesionalne analize kože, dobićete Vaš lični profil za negu, program tretmana i proizvode koji će biti usklađeni sa Vašom kožom. Otkrijte svoju idealnu negu i osećajte harmoniju kože i duše!

Analiza kože

babor analiza koze kozmeticki salon Beograd

Šta je potrebno mojoj koži?

Nije lako otkriti savršenu negu. Sa pravom analizom kože, Vi ćete imati idealno rešenje i dobićete negu koja je Vašoj koži zaista neophodna.

Koristim li pravu negu?

Kako radi: Profesionalnom analizom uveličavamo kožu pod mikroskopom za 80%. To nam omogućava da se utvrdi tip i trenutno stanje Vaše kože.

Mogu li još bolje?

Šta dobijate? Nakon detaljnog izvestaja analize, sastavljamo zajedno savršenu kućnu negu koja je samo za Vašu kožu. Počevši od prvog koraka – čiscenja lica do seruma, završne kreme – kako biste užitak savršene nege nastavili i kod kuće.

STANDARDNI TRETMANI – SKINOVAGE

Inteligentan premium asortiman za negu lica – savršeno skrojen prema potrebama kože

Inteligentni SKINOVAGE sistem nege sa efikasnim formulama pruža individualna rešenja za svakodnevnu negu svih tipova i stanja kože.

Inspirisan epigenetskim istraživanjima, BABOR laboratorije uspele su da stvore specifičan moćni peptid koji štiti od spoljnih (epigenetskih) promena na koži.

Epigen Tech Power Peptid – pozitivno utiče na stimulaciju,obnavljanje i zaštitu regenerativne moći ćelija kože, kao i aktivniju reciklažu proteinkskog otpada iz ćelija. Pruža koži glatku teksturu i mladalački sjaj.

Uz svaki tretman uzivajte uz masažu biste koja  opušta i regeneriše dušu i telo. Aktivni sastojci i osećajne ruke spajaju performanse BABOR tretmana i zato se smatra holističkim tretmanom  lepote. Masaža obuhvata ne samo kožu na  licu, već obuhvata teme i vrat. Kombinacija je elementa akupresure vezanog tkiva, trigger tačke, fizioterapije i osteopatije sa tradicionalnim tehnikama masaže.