Epilacija šećernom pastom

epiladerm lightfluid sugarpaste kozmeticki salon Beograd

Šta je šećerna pasta?

EpilaDerm® šećerna pasta je prirodan proizvod koji se sastoji od šećera i vode. Pasta je veoma jednostavna za upotrebu, nežna za kožu, a upotrebljava se bez traka za razliku od voska. Pasta se može upotrebiti za uklanjanje dlačica sa svih delova tela i lica muškaraca i žena, uključujući i intimne zone tela.

Gde se koristi šećerna pasta?

Šećerna pasta se koristi pri normalnoj sobnoj temperaturi. Svojom hladnom teksturom smanjuje mogućnost crvenila i podliva. Tako je u većini slučajeva, pogodna za problematičnu kožu i osetljive delove tela. Savršeno je prilagodljive teksture i ima ulogu da smanji rast dlaka uz primenu pratećih proizvoda za negu, a sa druge strane održava kožu klijenata nežnom. Za samog estetičara – kozmetičara je čista i praktična za rad.

Dostupna je u različitim konzistencijama (tvrdoći), samim tim omogućava individualno prilagođavanje, u zavisnosti od specifičnih uslova kože, dlake i prostorije u kojoj se epilira. Šećerna pasta se nanosi na kožu u smeru suprotno od rasta dlake, lagano i bez pritiska. Veoma je komforna za klijenta i kozmetičara, a njena lagana tekstura omogućava da pasta prodre dublje u folikul, obuhvatajući dlaku i uklanjajući je sa korenom. Mogu se ukloniti i vrlo kratke dlačice! Dlaka se uklanja u smeru rasta zbog čega je pucanje svedeno na minimum.

Šećerna pasta je veoma nežna i hranljiva za kožu. Ne lepi se za kožu već uklanja samo suve i izumrle ćelije poput blagog pilinga, što pogoduje koži i osećaj bola sveden je na minimum. Ovo omogućava nanošenje paste na isto mesto više puta bez straha od rastezanja kože i jakog bola.

Za više informacija posetite epiladerm.rs