Dr. Schrammek Green Peel®

beauty treatment dr christine schrammeks green peel alegria beau kozmeticki salon Beograd
Dr Schrammek Green Peel 60 godina kozmeticki salon Beograd

THE POWER OF NATURAL BEAUTY

Organski, originalni GREEN PEEL® biljni piling, uspešan je širom sveta više od 60 godina.
3 dermatološki razvijene metode za uspešno rešavanje problema
CLASSIC • ENERGY • FRESH UP

Nova koža za 5 dana

Pre više od 60 godina, Christine Schrammek postavila je temelje za originalni GREEN PEEL® biljni piling tretman koji pomaže ljudima sa različitim tipovima i problemima kože da dođu do čiste i ujednačene kože. Baza je mešavina osam izabranih biljaka koje sadrže enzime, minerale i vitamine, koje se masiraju u kožu. Biljni piling je dodatno razvijen i unapređen od strane njene kćerke dermatologa, Dr. med. Christine Schrammek – Drusio, te ga danas primenjuju estetičari i lekari širom sveta. Različite količine biljne mešavine omogućavaju da se GREEN PEEL® biljni piling tretman individualno prilagodi različitim tipovima kože I postizanju ličnih ciljeva tretmana.

Originalni GREEN PEEL® biljni piling tretman ekskluzivno je dostupan kod sertifikovanih estetičara i lekara.

greenpeel classic kozmeticki salon Beograd

ZA OBNAVLJANJE KOŽE

GREEN PEEL® Classic

Regeneracija i obnavljanje sa efektom perutanja

Ovo je „klasik“ među Green Peel® piling tretmanima. Nakon detaljne procene, biljna piling mešavina se intenzivno umasira u kožu. Cirkulacija kože je povećana, kao I snadbevanje kiseonikom i nutritijentima, čime je stimulisano obnavljanje kože. Ovaj efekat se završava nakon dva do pet dana, u zavisnosti od teksture kože, sa manje ili više perutanja. Tokom ovog perioda, koža mora biti negovana kod kuće Dr.Schrammek preparatima za negu kože. Kao završetak GREEN PEEL® Classic biljnog piling tretmana, estetičar radi beauty finishing tretman nakon pet dana i snabdeva kožu, koja sada ima visoku apsorptivnu sposobnost, dragocenim sastojcima.

Uspeh GREEN PEEL® biljnog piling tretmana Classic već decenijama govori sam za sebe. On je rešenje za različite problem kože na licu i telu.

Ovo podrazumeva:

  • Proširene pore, seboroičnu kožu
  • Nečistu kožu, ciste sebuma
  • Ožiljke
  • Kožu koja je sklona preranom formiranju bora i opuštenim konturama lica
  • Suncem oštećenu kožu
  • Preventivu starenja
  • Određene forme hiperpigmentacije
  • Strije
  • Gubitak elastičnosti kože na telu (stomak, nadlaktice, butine)
greenpeel energy kozmeticki salon Beograd

ZA VIDLJIVO VITALNIJI TEN

GREEN PEEL® Energy

Vitalnost i regeneracija bez efekata perutanja

Ovaj tretman sa prirodnim biljkama primetno daje energiju. Stimuliše krvnu cirkulaciju i metabolizam i na taj način dovodi do prirodnog poboljšanja teksture kože bez efekata perutanja. GREEN PEEL® Energy obezbeđuje Vašoj koži prirodnu energiju koja joj je potrebna da obnovi ćelije. Pomaže u redukovanju nepravilnosti nastalih starenjem kao i nečistoća, ožiljaka i poremećaja pigmentacije. Ovaj tretman vidljivo poboljšava kožu i usklađuje njenu površinu. Idealan je kao intenzivan salonski tretman koji se ponavlja nekoliko puta godišnje.

greenpeel freshup kozmeticki salon Beograd

INSTANT ULEPŠAVANJE

GREEN PEEL® Fresh Up

Osvežavanje. Bez efekata perutanja.

Ova metoda takođe nema efekat perutanja. Umesto toga, koža je stimulisana i osvežena prirodnim biljkama. Cirkulacija krvi je pokrenuta, pore otvorene i koža je optimalno pripremljena da absorbuje sastojke za negu kože. Ten je postaje sjajniji i svežiji. GREEN PEEL® Fresh Up vitalizuje ćelije i Vaša koža sija novom svežinom. Zato je ovaj tretman idealan za rešavanje problema umorne kože bez svežine i služi kao efektivna prevencija starenja kože i gubitka elastičnosti – čak i ako Vaša koža još uvek ne pokazuje znakove starenja.

Pre i posle tretmana
preposle
preposle
preposle
preposle
preposle
preposle