Masaže tela

Made to measure
5113968368549888 HD kozmeticki salon Beograd

relax masaza kozmeticki salon Beograd

Prilagođena masaža po meri klijenta koristi moćne efekte aromatičnih biljnih ulja za telo. Kombinovana tehnika tradicionalne švedske masaže, šiacu masaže i masaže dubokih tkiva obezbeđuje potpunu relaksaciju i fizičke prednosti. Opušta napetost mišića i obezbeđuje svežu cirkulaciju i energiju. Umiruje um i promoviše kvalitetan san. Poboljšava držanje.

Odaberite ENERGIZING ulje koje će poboljšati uklanjanje mlečnih kiselina, zagrevati mišiće i obezbediti bolju cirkulaciju. Masaža ovim uljem će Vas osloboditi napetosti i poboljšati gipkost.

Odaberite VITAMIN RICH koje će nahraniti i hidrirati i najsuvlju kožu. Hranljivo, antioksidativno dejstvo, protiv starenja. Savršeno za anti-age tretmane i pogodno za trudnice (bez eteričnih ulja i za prevenciju pojave strija).

Odaberite DETOXIFYING ulje, proizvedeno od najfinijih sastojaka koje u detoksikaciji, poboljšava cirkulaciju, zagreva napete mišiće i efikasno ublažava bol.

Odaberite NOURISHING ulje kojim postižete aromatično spa iskustvo. Mentalno podiže i popravlja raspoloženje, hranljivo ulje za telo koje očarava moćnim opuštajućim eteričnim uljima za uklanjanje stresa i hranljivim sastojci

ma koji se upijaju duboku u kožu i poboljšavaju njen prirodni sjaj.

Ultimate gold face massage
5113968368549888 HD kozmeticki salon Beograd

Untitled design 3 kozmeticki salon Beograd

Masaža lica, vrata i dekoltea balsamom “koji izgleda kao med” , sa bogatim efektom bisernog zlata,savršeno klizi po koži pretvarajući se u tri različite tekture. Od guste mikro emulzije slične medu pretvara se u gel koji se otapa , a zatim u mlečnu emulziju, čineći kožu svilenkastom i glatkom. Bogato biljnim uljima i ekstraktom kavijara koji je bogat vitaminima A, D, B, elementima u tragovima i esencijalnim aminokiselinama koji aktiviraju regeneraciju ćelija kako bi se obnovio balans hidrolipidnog filma epiderma i postiglo snažno anti-ageing dejstvo.

Baby bliss
5113968368549888 HD kozmeticki salon Beograd

Untitled design 1 kozmeticki salon Beograd

Vaše telo zaslužuje negu tokom najčudesjijih meseci svog živote uz okrepljuća ulja namenjena baš za vas. Posebno osmišljena masaža ublažiće bol u mišićima, smanjiti zadržavanje tečnosti, dok je posebna pažnja posvećena pružanju potpune relaksacije.

Antistress back remedy
5113968368549888 HD kozmeticki salon Beograd

Untitled design 2 kozmeticki salon Beograd

Idealan tretman za zategnute mišiće i napetost. Obogatite ovaj tretman pakovanjem sa samozagrevajućim mineralnim blatom sačinjenim od algi i gline koja se nalazi u dubinama okeana. Pored visoke koncentracije joda ova blato se sastoji od morskih elemenata kao što su magnezijum, kalcijum i mangan. Delovanje ovog blata pozitivno utiče na mnoga stanja i može imati sedativno, stimulativno ili regenerativno dejstvo, oslobadja od stresa i napetosti.

Isključite se iz spoljašnjeg sveta sa ovim čudesnim tretmanom stvorenim da ublaži napetost u ledjima,vratu i ramenima. Nakon što Vas maska od samozagrevajućeg blata  oslobodi od ukočenosti mišića i stresa, dodatno ćete uživati uz masažu. Ovaj tretman, koji istovremeno daje energiju i opušta, daje celom telu potpuno osećaj blgostanja i oslobadja ga od stresa

Limfna drenaža

Untitled design 4 kozmeticki salon Beograd

Detoksikujte vaš organizam na vreme!

Kao posledica neadekvatnog načina života, bez kretanja, sa nepravilnom i neredovnom ishranom, bez dovoljno odmora i u gotovo stalnom stresu, naše noge otiču, pojavljuje se celulit, kesice ispod očiju, usporen metabolizam. Sve to zajedno je rezultat nagomilavanja toksina u organizmu koji deluju  negativno na tkivo i organizam u celini.

Ručna limfna drenaža je detoksiciona masaža koja daje fenomenalne rezultate kroz lagane ritmičke pokrete koji stimulišu protok limfe i kretanje tečnosti kod svih navedenih nedostataka, opušta mišiće i što je bitno, deluje povoljno na imunitet i metabolizam.

Preporuka je da se radi u seriji od deset tretmana u razmaku od 2-3 dana.

Limfnu drenažu ne smeju koristiti trudnice, osobe sa proširenim venama, lošim kapilarima i tokom trajanja ciklusa.

Paket 600 min masaže

Za istinske ljubitelje, nudimo Vam paket od 600 min masaže. Možete ga iskoristiti na način koji Vama najviše odgovara. Bilo da ste raspoloženi za blic masažu ili dugotrajniji užitak – izbor je Vaš!

  • Cena 35.100 din.
  • Klijenti posle svakog tretmana mogu dobiti tretman u slanoj sobi po ceni od 600din.
  • Klijenti mogu odabrati da se masiraju u Quarz-nom krevetu po ceni od 1.200 din. dodatih na cenu masaže koju su odabrali.