Klasične masaže

Relax masaža

Efikasno se oslobodite bola i napetosti, potpuno relaksirajte Vaše telo, poboljšajte cirkulaciju, izdržljivost i elastičnost mišića. Osobenost ove masaže su spori, dugi a široki pokreti koji čine ovu masažu veoma prijatnom.
Preporučije se svima koji bi žele da se opuste i odvoje vreme za sebe.

 • Trajanje 60 min, cena – 3200 din.
 • Trajanje 90 min, cena – 3900 din.

Masaža lica, vrata i dekoltea

Osećate se napeto i pod stresom? Ova masaža  je pravi izbor za Vas!  Ublažava glavobolje, oslobađa od stresa i poboljšava cirkulaciju lica, glave, vrata i ramena.

 • Trajanje 30 min, cena 1900 din.

Masaža za trudnice

Masaža je blaga i pravi je užitak. Preporučujemo je nakon  prva dva-tri meseca kada se trudnica  prilagodi svom stanju.

Smanjuje bol u leđima, poboljšava san, cirkulaciju krvi i oslobađa od mentalnog i fizičkog umora. Masira se gornji deo leđa, ruke, noge, lumbalni deo  a stomak se nežnim pokretima premazuje uljem.

 • Trajanje 60 min, cena 2900 din.

Sportsko – terapeutska masaža

Primenjuje se u cilju otklanjanja bola i napetosti mišića u određenom delu tela. Spoj je više manuelnih tehnika. Koja od njih će preovladati zavisi od samog problema koji  treba rešiti. Uglavnom su to bolovi u leđima, vratu ili ramenima. Nakon opuštanja muskulature, fokus je na problematičnoj regiji. Preporučuje se svima koji osećaju napetost ili bol određenog segmenta.

 • Trajanje 60 min, cena 3900 din.

Antistres masaža

Imate potrebu da se opustite, oslobodite od nagomilanog stresa i napetosti.Probajte kombinaciju relax i terapeutske masaže. Terapeut se fokusira na mesta gde se stres najčešće lokalizuje. Podrazumeva masažu celog tela sa akcentom na ramenima, vratu, glavi, dlanovima i stopalima.

 • Trajanje 70 min, cena 3700 din.

Limfna drenaža

Detoksikujte vaš organizam na vreme!

Kao posledica neadekvatnog načina života, bez kretanja, sa nepravilnom i neredovnom ishranom, bez dovoljno odmora i u gotovo stalnom stresu, naše noge otiču, pojavljuje se celulit, kesice ispod očiju, usporen metabolizam. Sve to zajedno je rezultat nagomilavanja toksina u organizmu koji deluju  negativno na tkivo i organizam u celini.

Ručna limfna drenaža je detoksiciona masaža koja daje fenomenalne rezultate kroz lagane ritmičke pokrete koji stimulišu protok limfe i kretanje tečnosti kod svih navedenih nedostataka, opušta mišiće i što je bitno, deluje povoljno na imunitet i metabolizam.

Preporuka je da se radi u seriji od deset tretmana u razmaku od 2-3 dana.

Limfnu drenažu ne smeju koristiti trudnice, osobe sa proširenim venama, lošim kapilarima i tokom trajanja ciklusa.

 • Trajanje lice 30 min, cena 2200 din. 
 • Trajanje stomak i noge 60 min, cena 3200 din.
 • Trajanje celo telo 90 min, cena 4200 din.

Paket 600 min masaže

Za istinske ljubitelje, nudimo Vam paket od 600 min masaže. Možete ga iskoristiti na način koji Vama najviše odgovara. Bilo da ste raspoloženi za blic masažu ili dugotrajniji užitak – izbor je Vaš!

 • Cena 30.000 din.
Paket kompletnog uživanja (masaža tela i tretman lica) – Otkrijte tajnu prirodne lepote od glave do pete

Da li žudite li za relaksacijom tela i duše? Hollywood Beauty Line Vam nudi ekskluzivni tretman nege koji Vašem licu i telu pruža mladalačku lepotu.

Nudimo Vam SPA doživljaj i neuporedivi luksuz wellnesa. Omogućavamo Vam da pronađete “sebe” i zadovoljite sve Vaše potrebe pomoću prirode.

Častite sebe i probudite sva čula!

 • Trajanje 120 min, cena 6900 din.
 • Klijenti posle svakog tretmana mogu dobiti tretman u slanoj sobi po ceni od 500din.
 • Klijenti mogu odabrati da se masiraju u Quarz-nom krevetu po ceni od 900din dodatih na cenu masaže koju su odabrali.