Luksuzne masaže

Pindas veda

Tehnika koja je doneta iz Indije kao jedna od prvih tehnika u Ajurvedi. Masaža se radi toplim vrećicama sa ciljem zagrevanja čitavog tela. Na taj način omogućavamo oslobađanje bola izazvanog narušenom energetskom ravnotežom. Podstiče se relaksacija i oživljava čitav organizam. Masaža vrećicama deluje drenažno, opušta celo telo,  poboljšava cirkulaciju, smanjuje stres i  poboljšava san.

  • Trajanje 60 min, cena 3900 din.

Masaža vulkanskim kamenjem

Ovom masažom se postiže duboka mišićna relaksacija. Toplo kamenje ima moć da stvori osećaj odmornosti kao posle sna. Koristi se kod osoba koje imaju problem sa cirkulacijom, nesanicom, bolovima u leđima, artritisom…Snaga vulkanskog kamena je u tome što sadrži elektromagnetna svojstva. U dodiru sa telom imaju izuzetno pozitivan i rehabilitujući efekat kako na mesto na koje se postave tako i na organizam u celini. Laganim dubokim pokretima masaže u kombinaciji sa aromatičnim uljima i toplim kamenjem stvara se osećaj harmonije i ravnoteže, smanjuje se stres i opuštaju se mišići.

  • Trajanje 70 min, 4500 din.

Masaža himalajskim solima

Soli u sebi sadrže 84 prirodnih minerala a njihova jedinstvena molekularna struktura sadrži natrijum, kalcijum, magnezijum i gvozđe koje pogoduje našem telu. Sve što masažom utrljavamo će naša koža upiti i cirkulacijom uneti u organizam. Tehnika masaže obuhvata lice i celo telo i omogućava potpunu opuštenost i smirenost, nahranjenu kožu, stimulisanu cirkulaciju, smanjenje bola, umora i napetosti. Postižu temperaturu od 55 stepeni koja se u solima zadržava dugo.

  • Trajanje 75 min, cena 4900 din.

Masaža “čokoladna čarolija”

Masaža toplom čokoladom nije samo prijatan već je i zdravstveno koristan tretman jer stimuliše sva čula. Čokolada povećava elastičnost kože, vraća joj vlagu i štiti od spoljnih uticaja i gubitka vode. Kalcijum, fosfor i magnezijum utiču na regeneraciju kože. Čokolada čini kožu sjajnom, svežom i podmlađenom.

  • Trajanje 60 min, cena 3900 din

Masaža svećama

Kada se sveće zapale, one se tope u divna masažna ulja. Sadrže visoku količinu biljnih ulja i butera koji kožu čine elastičnom i mekom. Dobar balans ovih sastojaka čini da dopre  do najdubljih slojeva kože. Za kratko vreme se dobija i do nekoliko puta jača regeneracija, jer kombinacijom ovih sastojaka povećavamo napajanje kože omega 3 i omega 6 masnim kiselinama koje su značajan dodatak anti-age tretmanima.

  • Trajanje 60 min, cena 3900 din.