Nadogradnja trepavica2019-04-12T09:55:02+00:00

Nadogradnja trepavica

Xtreme Lashes® Eyelash Extension je revolucionarni proizvod koji Vam pruža duže, gušće i prirodne trepavice i poklanja Vam prirodan i božanstven pogled.
Sa Xtreme Lashes® posedujete u svakom trenutku čaroban i zavodljiv pogled o kome sanja svaka žena. Mnogo svetskih modela i poznatih ličnosti već dugo nose naše Xtreme Lashes®. Budite i vi među prvima.

Xtreme Lashes®

Xtreme Lashes® Semi-Permanent Eyelash Extensions su vrlo lagane sintetičke trepavice koje se lepe na svaku pojedinačnu prirodnu trepavicu, isključivo od strane ovlašćenog Xtreme Lashes® stiliste. Sa korekcijama u vremenskom intervalu od 2 do 4 nedelje, možete doživotno da ih nosite i uvek ćete  imati neverovatno gust i prirodan izgled Vaših trepavica.
Nadogradnja trepavica je jedan bezbolan i opuštajući tretman. Traje između 60 i 120 minuta, u zavisnosti  od toga koliko se trepavica aplicira. Vi možete bez brige da se tuširate, kupate ili bavite sportskim aktivnostima, jer su trepavice vodootporne.

Zašto izabrati Xtreme Lashes® Eyelash Extension?

Xtreme Lashes® Eyelash Extensions nude isključivo licencirani i akreditovani  saloni lepote koje poseduju sertifikat. Naša ekskluzivna lepila,  trepavice i dodaci za negu su najpopularniji i omiljeni izbor potrošača i profesionalaca za nadogradnju trepavica širom sveta.

Procedura  Xtreme Lashes®

Xtreme Lashes® Lash stilista je specijalno obučen za dizajn i  stil trepavica koje odgovaraju klijentu. Uzimajući u obzir  oblik oka, stanje prirodnih trepavica, kao i stil  života i preferencije klijenta, Lash stilista  će izabrati odgovarajuću dužinu, zakrivljenost i debljinu trepavica i pažljivo ih lepiti jednu po jednu.

U toku primene Xtreme Lashes®, Lash stilista izoluje jednu prirodnu trepavicu i pomoću Xtreme lepka visokih performansi produžava je jednom Xtreme Lashes®. Svi lepkovi Xtreme Lashes® su medicinskog razreda, bezbedni, snažni, brzo se suše, vodootporni i fleksibilni. Razvijeni po najvišim standardima bezbednosti, kvaliteta i performansi tima naučnika i lekara. Svaka serija Eyelash Extensions lepka prolazi kroz rigoroznu kontrolu kvaliteta postupka i testiranja, pre puštanja u rad sa našim klijentima.
Xtreme Lashes® su dizajnirane tako da se ne razlikuju u veličini i težini od prirodnih trepavica. One su fleksibilne i kreću se sa Vašim prirodnim trepavicama, održavajući prirodan izgled. Sa Xtreme Lashes®moguće je obavljati bilo koju aktivnost – tuširanje, kupanje ili sport.

Xreme Lashes®  pojednostavljuju Vaš režim održavanja lepote i koriguju dosadašnji način make up-a – maskara Vam više nije potrebna.

Laka nega i trajni rezultati

Pri pravilnoj primeni, Xtreme Lashes® će ostati na snazi sve dok prirodna trepavica ne ispadne. Prirodne trepavice rastu i otpadaju u ciklusima (svakih 60 do 90 dana). Kada prirodna trepavica sazri i ispadne, nova ubrzano raste i neprimetno je zamenjuje. Ovaj proces je konstantan. U svakom trenutku, naše prirodne trepavice su u različitim fazama njihovog životnog ciklusa. Neke rastu, neke otpadaju. Lash Stilista će primenjivati Xtreme Lashes® na one trepavice koje se nalaze u sredini svog ciklusa sazrevanja, ne ugrožavajući nove, male trepavice. Zato je potrebno, uz pravilnu negu i održavanje, svake 2 do 4 nedelje uraditi korekciju trepavica, dodavajući Xtreme Lashes® na nove, zrele prirodne trepavice.

Iako su Xtreme Lashes® lake za održavanje, prvih 48 sati su odlučujući za njihovo lepljenje. Potrebno je da budu suve, nikako ne smete da:
•    ih pokvasite vodom
•    trljate oči
•    idete u saunu
•    da se bavite se sportskim aktivnostima (oznojite)
•    koristite maskaru
•    koristite uljane proizvode
•    koristite cangle za uvijanje trepavica

Xtreme Lashes

Nakon 48 sati nega je jednostavna – izbegavajte proizvode na bazi ulja i čistite redovno, nežno svoje trepavice. One su otporne na vodu, znoj i suze. Za  dodatnu negu preporučujemo:
•    Xtreme Lashes® coating
•    Xtreme Lashes® maskaru
•    Xtreme Lashes® skidač šminke

Koliko dugo stoje Eyelash Extensions?

Kratko pitanje a dug odgovor. Xtreme Lashes su trajne trepavice koje uz redovne korekcije (svake 2 do 4 nedelje) možete doživotno da nosite. Ako se Xtreme Lashes samo jednom apliciraju i ne uradite korekciju, ispašće trajna trepavica sa prirodnom, čim prođe njen životni ciklus. ceo odgovor…

Da li Xtreme Lashes® oštećuju moje prirodne trepavice?

Ne! Xtreme Lashes se pojedinačno apliciraju na svaku trepavicu posebno. Xtreme Lashes® štite Vaše prirodne trepavice i ne oštećuju ih.

Kako moram da se pripremim za Xtreme Lashes?

Dolazite na tretman Xtreme Lashes bez maskare, make up-a i sa čistim trepavicama. Dan pre aplikacije ne smete koristiti cangle za trepavice. Uklonite sočiva pre tretmana.

Šta se dešava tokom tretmana Xtreme Lashes?

Postupak obično traje od 60 do 120 minuta, zavisno od broja trepavica koje se aplicirajuju po oku. Tretman se često naziva Lepota spavanja, jer je bezbolan i opuštajući.

Da li mogu koristiti maskaru?

Posle aplikacije Xtreme Lashes, nije Vam više potrebna maskara. Ukoliko ipak želite da koristite maskaru, postoji specijalna maskara Xtreme Lashes.

Da li treba posebno negovati Xtreme Lashes?

Da bi se trajnost i izgled što duže održali, postoji specijalna nega od Xtreme Lashes. Inače, svakako morate pažljivo da tretirate Xtreme Lashes. Izbegavajte trljanje očiju, kako ne biste bespotrebno opterećivali Vaše Xtreme Lashes.

error: