Nadogradnja trepavica

Untitled design 14 kozmeticki salon Beograd

Perfect Eyelash nadogradnja trepavica je revolucionarni proizvod koji Vam pruža duže i gušće trepavice poklanjajući Vam prirodan izgled i božanstven pogled.

Perfect Eyelash trepavice su lagane i imitiraju potpuno prirodnu dlaku, lepe se na svakoj pojedinačnoj prirodnoj trepavici, isključivo od strane ovlašćenog Perfect Eyelash stiliste. Sa korekcijama u vremenskom intervalu od 2 do 4 nedelje, možete ih doživotno nositi i uvek imati neverovatno gust i prirodan izgled Vaših trepavica.
Tretman je bezbolan i opuštajući, traje između 60 i 120 minuta, u zavisnosti od toga da li se odlučite za tehniku 1 na 1 ili volumen.
Perfect Eyelash nadogradnja trepavica će Vam olakšati život u svakom pogledu, bez svakodnevnog nanošenja maskare, možete se bez brige tuširati, kupati ili baviti sportskim aktivnostima.
Trepavice su vodootporne i trajne dok se ne zavrsi životni vek Vaše trepavice.

Zašto izabrati Perfect Eyelash nadogradnju trepavica?

Perfect Eyelash nude isključivo licencirani i akreditovani saloni lepote koje poseduju sertifikat. Naši lepkovi za trepavice i dodaci za negu su najpopularniji i omiljeni izbor potrošača i profesionalaca za nadogradnju trepavica širom sveta. Trepavice i proizvodi za nadogradnju trepavice su visokog kvaliteta.

Procedura Perfect Eyelash nadogradnje

Perfect Eyelash stilista je specijalno obučen za dizajn i stil trepavica koje odgovaraju klijentu. Uzimajući u obzir oblik oka, stanje prirodnih trepavica, kao i stil života i preferencije klijenta, Vaš stilista će izabrati odgovarajuću dužinu, zakrivljenost i debljinu trepavica i pažljivo aplicirati tehnikom 1 na 1 ili volumen, u zavisnosti od Vaše želje.

PREPOSLE
Svi lepkovi Perfect Eyelash su testirani, bezbedni, snažni, brzo se suše, vodootporni i fleksibilni, koji je tim naučnika razvio po najvišim standardima bezbednosti i kvaliteta. Svaka serija Perfect Eyelash lepka prolazi kroz rigoroznu kontrolu kvaliteta postupka i testiranja, pre puštanja u rad sa našim klijentima.
Perfect Eyelash trepavice su dizajnirane tako da se ne razlikuju u veličini i težini od prirodnih trepavica. One su fleksibilne i kreću se sa Vašim prirodnim trepavicama, održavajući prirodan izgled. Sa Perfect Eyelash nadogradnjom moguće je obavljati bilo koju aktivnost – tuširanje, kupanje ili sport.

Perfect Eyelash trepavice pojednostavljuju Vaš režim održavanja lepote i koriguju dosadašnji način make up-a – maskara Vam više neće biti potrebna.

Laka nega i trajni rezultati

Perfect Eyelash nadogradnja trepavica ostaje na Vašoj prirodnoj trepavici sve dok ona svojim prirodnim tokom ne ispadne. Prirodne trepavice rastu i otpadaju u ciklusima (svakih 60 do 90 dana). Kada prirodna trepavica sazri i ispadne, nova ubrzano raste i neprimetno je zamenjuje. Ovaj proces je konstantan. U svakom trenutku, naše prirodne trepavice su u različitim fazama njihovog životnog ciklusa. Neke rastu, neke otpadaju. Vaš stilista će primenjivati Perfect Eyelash nadogradnju na one trepavice koje se nalaze u sredini ovog ciklusa sazrevanja, ne ugrožavajući nove, male trepavice. Zato je potrebno, da uz pravilnu negu i održavanje, svake 2 do 4 nedelje uraditi korekciju trepavica, dodavajući Perfect Eyelash trepavice na nove, zrele prirodne trepavice.

Nega Perfect Eyelash nadogradnje je jednostavna – izbegavajte proizvode na bazi ulja, čistite redovno i nežno svoje trepavice. One su otporne na vodu, znoj i suze. Za dodatnu negu preporučujemo:
– Perfect Eyelash coating
– Perfect Eyelash maskaru
– Perfect Eyelash skidač šminke
– Perfect Eyelash penu za čišćenje
– Perfect Eyelash serum za rast trepavica
106446785 192080418920076 3789182697241857851 n kozmeticki salon Beograd

Koliko dugo stoje nadograđene trepavice?

Kratko pitanje a dug odgovor. Perfect Eyelash su trepavice koje uz redovne korekcije (svake 2 do 4 nedelje) možete doživotno da nosite. Ako se samo jednom apliciraju i ne uradite korekciju, nadograđena trepavica će ispasti sa prirodnom, čim prođe njen životni ciklus.

Da li Perfect Eyelash trepavice oštećuju moje prirodne trepavice?

Ne! Perfect Eyelash trepavice se apliciraju na svaku trepavicu posebno. Perfect Eyelash trepavice štite Vaše prirodne trepavice i ne oštećuju ih.

Kako moram da se pripremim za Perfect Eyelash nadogradnju?

Dolazite na tretman Perfect Eyelash nadogradnje bez maskare, make up-a i sa čistim trepavicama. Dan pre aplikacije ne smete koristiti cangle za trepavice. Takođe je potrebno ukloniti sočiva pre tretmana, ukoliko ih koristite.

Šta se dešava tokom tretmana Perfect Eyelash nadogradnje?

Postupak obično traje od 60 do 120 minuta, zavisno od toga da li izaberete tehniku 1 na 1 ili volumen. Tretman se često naziva Lepota spavanja, jer je bezbolan i opuštajući.

Da li mogu koristiti maskaru?

Nakon aplikacije Perfect Eyelash trepavica , nije Vam više potrebna maskara. Ukoliko ipak želite da koristite maskaru, postoji specijalna Perfect Eyelash maskara.

Da li treba posebno negovati Perfect Eyelash nadogradnju?

Da bi se trajnost i izgled što duže održali, postoji specijalna nega od Perfect Eyelash kompanije. Svakako morate biti pažljivi prema svojim trepavicama, izbegavajte diranje i bespotrebno trljanje očiju.