O nama

Budite „Car našeg Carstva” uživajte u eksluzivnom ambijentu od 300m2 u srcu Beograda i dopustite sebi da na tren ostavite svakodnevicu.

Simbolično smo otvoreni na Dan žena 2001. godine. Cilj nam je bio da nemački perfekcionizam spojimo sa srpskim duhom i da na taj način ponudimo savršenu uslugu koja spaja lepo i korisno. Danas, iza nas stoji preko 20 godina, uspešnog rada i razvoja, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata. Oni svojim očekivanjem nas bodre da budemo još bolji, da pratimo trend lepote i primenjujemo inovacije – što je i dokaz  da smo na pravom putu.

Hollywood Beauty Line je postao  sinonim za stručnost i kvalitet usluga, izgradio svoju filozofiju i postavio standarde na svetskom nivou. O našim klijentima svakodnevno se stara tim stručnjaka iz različitih oblasti: kozmetičari-estetičari, fizioterapeuti, lash stilisti, nail designeri, šminkeri, permanent make up artisti. Svako od njih svojim duhom i znajem čini bitnu kariku u lancu. Vredno i odano, sa osmehom na licu, učestvuje u HBL filozofiji i nude Vam  individualne kozmetičko-estetske tretmane po Vašim potrebama i željama. Učestvujemo u konstantnim edukacijama kadra kako bi Vam ponudili samo najbolje –  jer Vi to zaslužujete!

Pošto su za vrhunske rezultate  kojima težimo, osim stručnosti, potrebni i vrhunski preparati, u svakodnevnom radu koristimo isključivo proizvode najpoznatijih svetskih lidera: EpilaDerm, Perfect Eyelash, Indiba, Babor, Schrammek, Long Time Liner, PhiBrows, Gehwol, Greppmayr, Wellness Renergique, ProNails, Cuccio, OPI, ArtNail…

Cilj nam je da steknemo i sačuvamo Vaše poverenje, jer Vaša lepota je naš izazov, Vaša želja je naša inspiracija i motivacija.

Vaš HBL Team

Loading...