Podmlađivanje kože2019-10-03T21:24:54+00:00

Podmlađivanje kože

Koža je ogledalo duše (fizičko blagostanje). Mi Vam dajemo mogućnost da budete doživotno mladi.

Kako godine prolaze, raste želja da koža bolje i svežije izgleda. Tretman za podmladivanje kože je u mogućnosti da Vam ispuni tu želju.
Ključ uspeha je svetlost. Tehnologija visoko energetske svetlosti  omogućava nam da na nežan i potpuno neinvazivan način uklonimo:

– staračke fleke
– difuzne kapilarne mreže na licu telu
– umanjimo bore i sprečimo nastajanje novih.

Talasna dužina, vreme trajanja i intenzitet svetla individualno deluju na problem i na rezultat tretmana.
Uz pomoć visoko kvalifikovanih partnera, obezbeđujemo Vam uvek sve tehničke zahteve i optimalnu opremu. Konstantna edukacija za nas se podrazumeva.

Koje promene kože se tretiraju?

Vaskularne promene (npr. Kapilari, rosazea, couperose, teleangiektsie).
Promena pigmentacije (npr. staračke fleke).
Osnovni problemi kože (npr. proširene pore, bore na licu, vratu ili dekolteu, aknozna koža, ožiljci i keloide).

Savetovanje

Pre tretmana mi Vas detaljno, diskretno i kompetentno savetujemo. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i korak po korak objasniti tretman. Vi određujete koji deo želite da tretirate, a  mi Vam koncipiramo individualni tretman. Otvoreno, jasno i transparentno.

Tretman

Neposredno pre tretmana, ako je neophodno, tretirana regija se obrije. Koža se priprema tako što se detaljno očisti i dezinfikuje. Najmanje 4 nedelje pre i posle tretmana ne sme se izlagati jakim sunčevim zracima. Obavezno koristiti zaštitni faktor (SPF 50). Tokom tretmana oseća se blago peckanje. U zavisnosti od regije, tretman traje od 15 do 20 minuta. Posle toga sledi adekvatna maska koja umiruje i hladi kožu. Tretman je poznat i kao lunch time tretman, jer kratko traje i dozvoljava Vam da odmah nastavite sa svojim aktivnostima.

Ponavljanje

U zavisnost od obima, lokacije promene, vrste i tipa kože, potrebno je više tretmana koji se ponavljaju u razmaku od 4 do 6 nedelje.

Prednosti

– Uspeh u studijima dokazan.
– Nežno poboljšanje strukture kože već posle 2 do 3 tretmana.
– Smanuje crvenilo i pigmentne smetnje.
– Zatezanje bora i lica.
– Nema iritacije posle tretmana.

Koža deluje glatko, zategnuto  i mlađe.
Imate bilo kakvih pitanja ili želite više informacija o podmlađivanju kože? Zakažite besplatne konsultacije u našem salonu.
Naš tim Vas očekuje.

Podmladite Vaše lice

Zahvaljujući savremenoj tehnologiji IPL-a (visokoenergetske lampe) otvaraju nam se vrata za nove neinvazivne tretmane, kojima je moguće korigovanje mnogobrojnih promena na koži, kako onih potpuno benignih tako i onih koje Vam uzrokuju bilo kakve smetnje.
Tokom tretmana se na osnovu visokoenergetske svetlosti  izaziva selektivna, mikrotermalna trauma dermisa i epidermisa.
Višak melanina i hemoglobina, koji se nalazi u koži, pokazuje se u obliku PG fleka ili difuznog crvenila (kapilara), koji se mogu uspešno ukloniti.
Prirodni kolagen se stvara, kolagenska i elastična vlakna se zatežu i kompletna struktura kože se poboljšava. Protok kiseonika i cirkulacija krvi se aktiviraju tako da se koža na prirodan način zateže. Smetajuće promene se smanjuju, struktura kože se poboljšava i koža deluje glatko, ćvršće i mlađe.

error: