Podmlađivanje kože

podmladjivanje koze kozmeticki salon Beograd

Koža je ogledalo duše (fizičko blagostanje). Mi Vam dajemo mogućnost da budete doživotno mladi.

Kako godine prolaze, raste želja da koža bolje i svežije izgleda. Tretman za podmladivanje kože je u mogućnosti da Vam ispuni tu želju.
Ključ uspeha je svetlost. Tehnologija visoko energetske svetlosti omogućava nam da na nežan i potpuno neinvazivan način uklonimo:

– staračke fleke
– difuzne kapilarne mreže na licu telu
– umanjimo bore i sprečimo nastajanje novih.

Talasna dužina, vreme trajanja i intenzitet svetla individualno deluju na problem i na rezultat tretmana.
Uz pomoć visoko kvalifikovanih partnera, obezbeđujemo Vam uvek sve tehničke zahteve i optimalnu opremu. Konstantna edukacija za nas se podrazumeva.

Koje promene kože se tretiraju?

Vaskularne promene (npr. Kapilari, rosazea, couperose, teleangiektsie).
Promena pigmentacije (npr. staračke fleke) i melazme.
Osnovni problemi kože (npr. proširene pore, bore na licu, vratu ili dekolteu, aknozna koža, ožiljci i keloide).

Savetovanje

Pre tretmana mi Vas detaljno, diskretno i kompetentno savetujemo. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i korak po korak objasniti tretman. Vi određujete koji deo želite da tretirate, a mi Vam koncipiramo individualni tretman. Otvoreno, jasno i transparentno.

Tretman podmladjivanje kože

Neposredno pre tretmana, ako je neophodno, tretirana regija se obrije. Koža se priprema tako što se detaljno očisti i dezinfikuje. Najmanje 4 nedelje pre i posle tretmana ne sme se izlagati jakim sunčevim zracima. Obavezno koristiti zaštitni faktor (SPF 50). Tokom tretmana oseća se blago peckanje. U zavisnosti od regije, tretman traje od 15 do 20 minuta. Posle toga sledi adekvatna maska koja umiruje i hladi kožu. Tretman je poznat i kao lunch time tretman, jer kratko traje i dozvoljava Vam da odmah nastavite sa svojim aktivnostima.

Ponavljanje

U zavisnost od obima, lokacije promene, vrste i tipa kože, potrebno je više tretmana koji se ponavljaju u razmaku od 4 do 6 nedelje.

Prednosti

– Uspeh u studijima dokazan.
– Nežno poboljšanje strukture kože već posle 2 do 3 tretmana.
– Smanuje crvenilo i pigmentne smetnje.
– Zatezanje bora i lica.
– Nema iritacije posle tretmana.

Koža deluje glatko, zategnuto i mlađe.
Imate bilo kakvih pitanja ili želite više informacija o podmlađivanju kože? Zakažite besplatne konsultacije u našem salonu.
Naš tim Vas očekuje.

Podmladite Vaše lice

Zahvaljujući savremenoj tehnologiji IPL-a (visokoenergetske lampe) otvaraju nam se vrata za nove neinvazivne tretmane, kojima je moguće korigovanje mnogobrojnih promena na koži, kako onih potpuno benignih tako i onih koje Vam uzrokuju bilo kakve smetnje.
Tokom tretmana se na osnovu visokoenergetske svetlosti izaziva selektivna, mikrotermalna trauma dermisa i epidermisa.
Višak melanina i hemoglobina, koji se nalazi u koži, pokazuje se u obliku PG fleka ili difuznog crvenila (kapilara), koji se mogu uspešno ukloniti.
Prirodni kolagen se stvara, kolagenska i elastična vlakna se zatežu i kompletna struktura kože se poboljšava. Protok kiseonika i cirkulacija krvi se aktiviraju tako da se koža na prirodan način zateže. Smetajuće promene se smanjuju, struktura kože se poboljšava i koža deluje glatko, ćvršće i mlađe.