Ritualni tretmani tela

Masaža med i pomoradža

Kreirali smo za Vam prirodan tretman tela kojim će biti zadovoljena sva Vaša čula, a koža će biti nahranjena i potpuno hidrirana. Med je bogat vitaminima, aminokiselima i proteinima. Ubrzava cirkulaciju, hidrira i preventivno utiče na starenje, čineći kožu glatkom i dubinski negovanom. Pomorandžina kiselost će otkloniti mrtve ćelije i koža će vrlo brzo postati glatka i nežna. Izvodi se dugim, širokim i prijatnim pokretima glađenja.

• Trajanje 60 min, cena 4300 din.

Vitamin ACE tretman

Visoko vitaminski tretman koji se radi eksluzivnim preparatima iz Babor kozmetike. Podrazumeva piling, masku celog tela i završnu kremu. Vitamin ACE Body Cream sadrži ekstrakt stem ćelija brekinje i vitamine A, C i E koji kožu štite od prevremenog starenja, regenerišu je i čine mekom, glatkom i negovanom.

  • Trajanje 120 min, cena 4900 din.

Detox blato

Tretman za čišćenje organizma od nakupljenih toksina.

Podrazumeva piling celog tela, blatnu masku koja je ekspet u izbacivanju viška vode iz organizma i završnu kremu.

  • Trajanje 60 min, cena 3900 din.

Detox alge

Tretman je namenjen čišćenju organizma od nakupljenih toksina. Podrazumeva piling celog tela, Babor masku od zelenih algi u prahu, krem masku od algi i završnu kremu.

  • Trajanje 120 min, cena 4900 din.

Tretman za hidrataciju ”Splash”

Visoko hidratantni tretman tela preparatima iz Babor kozmetike.  Tretman sadrži piling pakovanje, masažu i završnu kremu.

  • Trajanje 120 min, cena 4900 din.

Refleksologija stopala

Refleksologija je drevna holistička terapija. Temelji se na stimulaciji refleksnih tačaka na stopalima, koje su povezane sa određenim organima u cilju poboljšanja njihovih funkcija. Masažom direktno utičemo na nervni sistem i ublažavamo bol. Popravlja se raspoloženje i normalizuje protok krvi i limfe, što je jako bitno za funkcionisanje imunog sistema i neometanog protoka životne energije.

  • Trajanje sa parafinom 90 min, cena 3400 din.
  • Trajanje bez parafina 75 min, cena 2900 din.

Vulkansko kamenje i blato

Podrazumeva masažu leđa, toplo kamenje (hot stones) i blatno pakovanje.

  • Trajanje 45 min, 3200 din.

Pindas weda i alge

Podrazumeva masažu i pakovanje leđa Babor algama u prahu.

  • Trajanje 45 min, cena 3200 din.