Trajna šminka

trajna-sminka-Long-Time-Liner

Vaša trajna šminka, tako individualna kao i Vi

Da li biste i Vi želeli da se svako jutro probudite sa idealnim obrvama, iscrtanim kapcima i prelepim usnama? Neostvarena želja? Zahvaljujući LONG-TIME-LINER®CONTURE® MAKE-UP metodi, svakodnevno šminkanje i uklanjanje iste konačno pripada proslošti. 25 godina iskustva i uspeh potvrđuju hiljade oduševljenih klijenata.

Prednosti trajne šminke:

 • Vaše vreme zlata vredi – Jutarnje šminkanje i popravljanje šminke tokom dana postaje prošlost;
 • Vaša Sigurnost – Perfektan i negovan izgled u svakom trenutku;
 • Vaša Moć – Izraz lica dobija konturu i postaje izraženiji;
 • Vaša Tajna – Male nepravilnosti se izjednačavaju.

Poverenje se stiče, a sigurnost se proverava

 • Biće nam zadovoljstvo da se posavetujete sa nama kako bi mogla da izgleda Vaša, individualna trajna šminka – obrva, očiju ili usana – besplatno i bez obaveza.
 • Mi Vam iscrtamo obrve, oči ili usne, kako bi dobili perfektan oblik u skladu sa Vašom prirodnom lepotom, harmoničnim bojama.
 • Tek kad se oduševite Vašim novim izgledom, kreće se sa konačnim radom.
 • Neophodne korekcije u roku od 3 meseca su uključene u cenu.

Postepeno, korak po korak, do individualne “trajne lepote”

VAŠE OBRVE – Ram Vašeg lica

Trajna šminka Vam nudi idealno rešenje. Prema Vašoj zelji i izgledu lica iscrtava se savršen oblik obrva, koji se precizno označava, formira i koriguje bojom, čime se postiže sasvim prirodan izgled. Stručno lice će Vam pomoći da se odlučite za idealni oblik i metodu, nebitno da li se radi o iscrtavanju dlačica (Japansko iscrtavanje, Mikroblading) ili tehnici senčenja (Powder brows).

VAŠI KAPCI – Izražavaju Vašu boju očiju, daju blistav pogled i intezivniji izgled

Možete da birate između blagog ruba oko očiju, čime će Vaše trepavice delovati gušće, a oko će doći do izražaja ili dekorativni eyeliner, sve po Vašoj želji.

Idealno za svaku ženu, a posebno za žene koje nose naočare, sočiva ili imaju osetljive oči.

VAŠE USNE – Senzualne, sočne, sa jasnim konturama

Tanke ili blede, nepravilne ili Vam nedostaje volumen usana – trajnom šminkom možemo kreirati savršen oblik. Vaši snovi mogu da postanu stvarnost, bez obzira da li je neophodna samo kontura ili tehnika potpunog senčenja. Nudimo Vam divnu paletu boja, od nude do red kiss. Iznenadićete se ulepšavanjem Vaših usana.

˝Vaša lepota u skladu sa Vašim tipom – prirodno, trajno i vodootporno˝

Konačno nema više izbrisanog make up-a sa lica prilikom svakodnevne aktivnosti. Idealno rešenje za žene koje nose naočare, aktivne žene koje se bave spotom ili im redovno šminkanje predstavlja mučenje.

San da 24h u svakoj životnoj prilici izgledate savrseno može da postane stvarnost.

trajna sminka kozmeticki salon Beograd

Česta pitanja:

Šta je trajna šminka?

Internacionalni naziv Permanent Make up = kozmetička tetovaza, koja se prvenstveno radi na licu, a može se raditi i na telu (Temptoos®). Poznata je i kao Mikropigmentacija ili Dermapigmentacija.

Specijalnom tehnikom i preciznim postupkom se unosi pigment u gornji sloj kože, bez pojave otoka ili sporednih dejstava , kako bi tanke i retke obrve postale gušće, sitne oči istaknutije, a usne lepše i punije. U zavistnosti od aktivnosti, godina, stanja i tipa kože, metabolizma kao i tehnike koja se primenjuje, regija na kojoj se radi, pigment postepeno bledi u periodu od 3 do 5 godina. Da bi trajna šminka izgledala perfektno neophodne su korekcije nakon prvog rada u razmaku od 14 do 30 dana. Posle toga se preporučuje osveženje na godinu ili dve, u zavisnosti od regije. Sam tretman isključivo obavlja stručno, obučeno lice.

Koje metode trajne šminke postoje?

Popularni nazivi za trajnu šminku su Permanet Make Up – PMU, Semi permanent ili Mikroblading – MB. Iza tih naziva stoje i različite tehnike. Koja tehnika je idealna, zavisi od želje klijenta, regije na kojoj se radi, tipa i stanja kože, kao i opšteg stanja zdravlja kože i tela.

 1. Metoda Aparatom PMU – konvencionalno i sigurno

Radi se posebnim aparatom za trajnu šminku. Igle koje se koriste su za jednokratnu upotrebu. U zavisnosti od tehnike da li se senči, iscrtavaju dlačice ili radi samo kontura, koriste se igle u različitim debljinama i oblicima. Ova metoda je pogodna za sve tipove kože, kao i za dijabetičare.

 1. Metoda Nožićem Mikroblading – drevna metoda u novom duhu

U suštini je stara metoda koja potiče iz Azije i svojom inovacijom osvojila je svet trajne šminke. Pretežno se koristi za iscrtavanje obrva.

Na manuelni ručni držač stavlja se nastavak, takozvani – blade (nožić) za jednokratnu upotrebu, sa brojnim iglama koje su tanke kao žilet. Uz pomoć tog blade-a i adekvatnog pokreta unosi se pigment u kožu. Izuzetno prefinjena metoda za iscrtavanje ultra finih dlačica (Hairstroke). Ova metod iziskuje veliko istkustvo, osećaj, preciznost i nije predviđena za masnu i debelu kožu kao i za mušterije koje su sklone keloidnim ožiljcima.

Koliko je postojana trajna šminka?

Pigment se implantira u intercelularnu masu epiderma, gde stoji 3 do 5 godina i tokom regeneracije kože postaje sve svetliji.

Različiti faktori kao što je izlaganje na suncu, aktivnost,tip i stanje, starost kože, mogu da utiču da trajna šminka izbledi pre ili kasnije.

Takođe i sama tehnika i regija na kojoj se radi, određuje njeno trajanje. Tako, može se reći da Mikroblading na obrvama pre izbledi nego što će to da se desi sa Eyelinerom na regiji oko očiju, gde je u pitanju izuzetno tanka koža koja nije podložna regeneraciji i ne poseduje masno tkivo kao ostali delovi kože.

Preporučuje se osveženje bar jednom godišnje, kako bi uvek izgledala lepo i savršeno.

Kakvi pigmenti se koriste u salonu “Hollywood Beauty Line”?

 • U samom radu koristimo isključivo pigmente koji su dermatosloški ispitani i testirani, antisepticki i u skladu sa Evropskim Zakonom o kozmetičkim proizvodima.
 • Vegan friendly
 • Ne sadrže teške metale
 • Ne zadrže sastojke koji imaju visok alergijski potencijal
 • Ne sadrže okside gvožđa
 • U zavisnosti od boje, trajnosti i intenziteta – neke boje su neorganske na bazi minerala (po izgledu prirodniji pigment), a neke su sintetičke organske (postojaniji pigment), kako bi rizik alergiskih reakcija smanjili na minimum.

Da li bole tretmani trajne šminke?

Prag osetljivosti na bol je kod svakog čoveka individualna. Često zavisi i od opšteg stanja i dnevnog raspoloženja. Uz lokalni anestetik tretman je bezbolan, oseća se samo blago grebuckanje po koži.

Higijena

U svakom radu higijena je „non plus ultra“ a posebno u radu trajne šminke. Pre samog rada koža se dezinfikuje. Pribor koji se koristi u radu je prvenstveno za jednokratnu upotrebu, tako je rizik od bilo kakve infekcije skoro isključen. Preparati koji se koriste su dermatološki ispitani i testirani.

Trajna šminka – Mikropigmentacija koja se primenjuje i u medicini:
Parcijalni ili kompletan nedostatak rešavamo uz pomoć trajne šminke, Vaše želje postaju stvarnost
– Obrve (npr. Alopecia)
– Trepavice
– Gornja ili donja usna
– Posle plastičnih rekonstruktivnih mera
– Ožiljak od rascepa usane (Zečija usna)
– Modeliranje potpuno nove strukture lica i tela, kao npr. rekonstrukcije mamile posle operacije.

Zečje usne

zecija usna

Posle operacije zečje usne nad pacijentom je rađen rekonvalescent i kamuflažna pigmentacija na gornjoj i donjoj usni.

Pomoć kod alopecia areata universalis

areata

Alopecia areata totalis

Alopecia areata totalis

Na osnovu kompletnog nedostatka dlaka, potpuno novo formiranje oblika obrva, iscrtavanje gornjih i donjih kapaka u skladu sa prirodnim izgledom, zahvaljujući preciznoj pigmentaciji.

Trajna šminka mnogim ljudima je pomogla da dobiju novi izgled i da nađu novi put ka samouverenosti.

Naši saradnici:

 • Long Time Liner® 35 godina Conture® Make-up

Prvi svetski sertifikovani sistem za pigmentaciju. Aparati i boje su sertifikovani po evropskom zakonu o kosmetičkim proizvodima 93/42 EWG.

Iskustvo koje se odlikuje kvalitetom i sigurnošću.

 • Branko Babic Phibrows Akademija – svetski lider PhiBrows 3 1 1 kozmeticki salon Beograd

Postavio nove standarde u oblasti trajne šminke, kako na našem tako i na svetskom tržištu. Posvećen poslu i inovacijama koje su u našem poslu neophodne.