Proteze za urasle nokte

Naš cilj, vizija i želja je da ispunimo sva Vaša očekivanja, kada je lepota Vašeg tela u pitanju. Oblast podologije je posvećena lepoti i zdravlju Vaših stopala, koja Vas vode kroz životna uživanja. Urasli nokti (Unguis incarnatus) su vrlo često, bolno stanje koje nastaje zbog urastanja nokatne ploče u bočni kožni nabor, što je praćeno zapaljenjem i sekundarnom infekcijom. Uzrok nastanka je pre svega nepravilno kružno sečenje slobodne ivice nokta, uska obuća, zadebljala nokatna ploča. Mi nudimo privremena i trajna rešenja ovog problema.

1. Korektivni pedikir koji podrazumeva pravilno isecanje nokatne ploče uz sanaciju zapaljenja i infekcije.

2. Najsavremenija dostignuća iz oblasti Podologije, nemačke proteze Podofix, COMBIped i 3TO za:
• korekciju uraslih noktiju,
• korekciju deformisanih nokatnih ploča (savijene/urolane nokatne ploče)
• kozmetičke korekcije nokatne ploče.

Trajanje tretmana postavke proteza za urasle nokte

Trajanje tretmana zavisi od debljine nokatne ploče, brzine rasta nokta i veličine deformiteta, kao i jačine postavljene proteze.

Proteze su jednostavne za korišćenje.
• Postavljaju se na povrišnu nokatne ploče, bez rizika od povređivanja.
• Može se vršiti korekcija jedne strane nokatne ploče ili obe.
• Za palac ili manje nokatne ploče.
• Postoje veličine i za decu i za odrasle.

Način delovanja proteza:

Bez obzira koji tip proteze primenjujemo, mehanizam dejstva je isti. Odiže se ivice nokta (sa jedne ili obe strane) od okolnog tkiva, dolazi do smanjenja zapaljenskog procesa i granulacionog tkiva, ispravljanja nokatne ploče tj. sprečavanje uvijanja nokatne ploče na dole što vraća nokat u prvobitno ležište i na taj način održavamo normalan rast nokta. U zavisnosti od stanje i problema potreban je duzi vremenski period nošenja proteze kao i redovne  korekcije. Vrlo jednostavna i brza aplikacija, moguća je i na upaljeni, bolni, urasli nokat što ovaj sistem čini vrlo posebnim. Špange ne uzrokuju nikakav pritisak prilikom nošenja obuće, udobne su, gotovo neprimetne i vodootporne. Posebno su pogodne za dijabetičare.
Izbor odgovarajuće proteze zavisi od dijagnoze i izbora od strane korisnika.

Neka bol postane Vaša prošlost, hodajte lako i sigurno uz Vaš Hollywood Beauty Line.

Proteze su medicinski testirane, a njihov efekt je klinički dokazan!
Korektivne proteze su najnovija medicinska metoda za tretiranje uraslih noktiju – bezbolno, brzo i uspešno, bez potrebe za hiruškim postupkom.
Nežna alternativa hiruškoj intervenciji bolnih, uraslih noktiju.